Actualitat i notícies del sectorPer estar al dia

 

Notícies


El Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà fa un pas endavant respecte la nul·litat de les accions del Banc Popular


Juliol 2018

El Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà fa un pas endavant respecte la nul·litat de les accions del Banc Popular

Recentment, el Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà ha dictat una sentència sobre l’adquisició d’accions del Banc Popular, declarant la nul·litat de les mateixes, adquirides en el mercat secundari i amb posterioritat l’ampliació de capital de l’entitat bancaria del 2016.

I és que la informació facilitada pel Banc Popular en la seva ampliació decapital no s’ajustava a la realitat, ja que mostrava una falsa solvència que generava confiança als inversors i, per tant, es produïa error en el seu consentiment.

Arrel d’aquests fets, s’han dictat varies sentències, entre altres a Oviedo o Barcelona, que declaren la nul·litat de les compres d’accions realitzades en el marc de l’ampliació de capital de 2016, comprades directament al Banc Popular, en considerar que hi havia error en el consentiment dels inversors arrel de la intencionada falta d’informació del banc.

No obstant, la sentència abans referida, fa un pas endavant, en no fer referència a accions comprades durant l’ampliació de capital, sinó en posterioritat (durat l’any 2017), i adquirides en el mercat secundari, a través d’un tercer.

En aquest sentit, el Jutjat de Gavà entén que encara que fossin adquirides un any després de l’ampliació de capital, tal compra ha de ser nul·la, ja que els inversorsestaven mancats d’informació, en disposar únicament dels comptes anuals del 2015, que a més eren incomplerts.

Per tant, arrel de la sentència exposada, no només es pot sol·licitar la nul·litat de la compra d’accions realitzada durant l’ampliació de capital, adquirides directament al Banc Popular, sinó comprades posteriorment en el mercat secundari, a través d’un tercer.

et podem ajudar?

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MARIA ORRIOLS con CIF 40602105K y domicilio social sito en AV.JAUME I Nº 3 5º 1º 17001, GIRONA, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MARIA ORRIOLS informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Le informamos que el tratamiento de sus datos está legitimado por su consentimiento.
MARIA ORRIOLS informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MARIA ORRIOLS se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo dpd.cliente@conversia.es o al teléfono 902 877 192.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@bufetorriols.cat
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

Demostra que no ets un robot.
Introduïu les lletres i números que veieu al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar
Enviant la seva consulta...
La seva consulta ha estat enviada correctament. Ens posarem en contacte amb vostè ben aviat.
Bufet Maria Orriols
Bufet Maria Orriols. Despatx d’advocats a Girona. col·laborador de la companyia asseguradora ASEMAS des de fa més de 10 anys. Especialitzat en Dret Civil: Divorcis, separacions, convenis reguladors, revisió pensió d’aliments, incapacitacions; herències, llegats, llegítimes; vicis de la construcció, taxacions, dictàmens; arrendaments, desnonaments, contractes de lloguer, renda antiga; reclamació d’impagats; cadastre, recursos, al·legacions, POUM’s, qualificació urbanística, plusvàlua, expropiacions, expedients sancionadors; hipoteques, clàusules abusives, clàusules sòl, accions Banc Popular, productes tòxics, preferents i swaps.
Ankara Tercüme Yeminli Tercüme
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar  Cómo configurar