Actualitat i notícies del sectorPer estar al dia

 

Notícies


EL TRIBUNAL SUPREM DECALARA QUE L'IRPH NO ÉS ABUSIU, TOT I NO SER TRANSPARENTEL TRIBUNAL SUPREM DECALARA QUE L'IRPH NO ÉS ABUSIU, TOT I NO SER TRANSPARENT

El Tribunal Suprem, durant el Ple celebrat ahir, va tancar finalment les portes a que els consumidors reclamin les quantitats percebudes per la banca, per haver referenciat les (...)

Llegir més

Què passa amb els canvis de guarda dels menors durant l'estat d'alarma?Què passa amb els canvis de guarda dels menors durant l'estat d'alarma?

Arrel de la declaració d’estat d’alarma decretada pel Govern, per tal de pal·liar la pandèmia originada pel Coronavirus, s’han generat molts dubtes al voltant de la seva aplicació, (...)

Llegir més

Nova oportunitat de reclamació pels consumidors que tinguin la hipoteca sotmesa a clàusules IRPHNova oportunitat de reclamació pels consumidors que tinguin la hipoteca sotmesa a clàusules IRPH

El passat 3 de març de 2020, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va donar un nou revés a la banca espanyola, en pronunciar-se sobre la (...)

Llegir més

El Tribunal Suprem declara abusiva la comissió de posicions deutores aplicada quan el compte corrent es queda al descobertEl Tribunal Suprem declara abusiva la comissió de posicions deutores aplicada quan el compte corrent es queda al descobert

Arrel de la reclamació realitzada per una associació de consumidors i usuaris contra l’entitat bancaria Kutxabank, S.A. per cobrar 30 euros en concepte de comissió de reclamació de (...)

Llegir més

Els arrendaments de locals de negoci anteriors al 9 de maig de 1985Els arrendaments de locals de negoci anteriors al 9 de maig de 1985

El Tribunal Suprem ha reafirmat el seu criteri, considerant novament, a través de la Sentència núm. 34/2019, de data 19 de gener de 2019, que els arrendaments de (...)

Llegir més

Modificacions establertes pel Decret Llei de mesures urgents sobre l’habitatgeModificacions establertes pel Decret Llei de mesures urgents sobre l’habitatge

El Decret Llei de mesures urgents sobre l’habitatge que va aprovar el Govern el divendres passat, dia 13 de desembre de 2018, i que ha entrat en vigor (...)

Llegir més

El Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà fa un pas endavant respecte la nul·litat de les accions del Banc PopularEl Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà fa un pas endavant respecte la nul·litat de les accions del Banc Popular

Recentment, el Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Gavà ha dictat una sentència sobre l’adquisició d’accions del Banc Popular, declarant la nul·litat de les mateixes, adquirides en (...)

Llegir més

El nou procediment judicial de desnonament contra els ocupesEl nou procediment judicial de desnonament contra els ocupes

La modificació de la Llei d’Enjudiciament Civil en relació a la ocupació il·legal d’habitatges ja ha estat publicada al BOE, a través de la Llei 5/2018, de 11 (...)

Llegir més

et podem ajudar?

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MARIA ORRIOLS con CIF 40602105K y domicilio social sito en AV.JAUME I Nº 3 5º 1º 17001, GIRONA, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MARIA ORRIOLS informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Le informamos que el tratamiento de sus datos está legitimado por su consentimiento.
MARIA ORRIOLS informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MARIA ORRIOLS se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo dpd.cliente@conversia.es o al teléfono 902 877 192.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@bufetorriols.cat
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

Demostra que no ets un robot.
Introduïu les lletres i números que veieu al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar
Enviant la seva consulta...
La seva consulta ha estat enviada correctament. Ens posarem en contacte amb vostè ben aviat.
Bufet Maria Orriols
Bufet Maria Orriols. Despatx d’advocats a Girona. col·laborador de la companyia asseguradora ASEMAS des de fa més de 10 anys. Especialitzat en Dret Civil: Divorcis, separacions, convenis reguladors, revisió pensió d’aliments, incapacitacions; herències, llegats, llegítimes; vicis de la construcció, taxacions, dictàmens; arrendaments, desnonaments, contractes de lloguer, renda antiga; reclamació d’impagats; cadastre, recursos, al·legacions, POUM’s, qualificació urbanística, plusvàlua, expropiacions, expedients sancionadors; hipoteques, clàusules abusives, clàusules sòl, accions Banc Popular, productes tòxics, preferents i swaps.

Despeses hipoteques 2019
Herències
Arrendaments i lloguers
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar  Cómo configurar