HerènciesGestió del procés d'herència

 

Herències

Oferim un servei professional i discret

A l'hora de gestionar el procés d'herència, reconeixem la importància de la màxima discreció i confidencialitat. El nostre servei jurídic es distingeix per oferir un assessorament complet i personalitzat en el camp del dret de successions, assegurant una planificació eficaç i anticipada de la distribució del vostre patrimoni a través del testament. A més, posem tots els recursos de Maria Orriols Advocats a la vostra disposició per protegir els drets i interessos dels hereus i legataris durant la complexa tramitació de l’herència.
 
Aquests són alguns dels serveis de Maria Orriols Advocats en detall:
 
1.Estudi Patrimonial i Planificació Testamentària (Últimes Voluntats): Comprendre el vostre patrimoni i ajudar-vos a planificar la vostra última voluntat és una part fonamental del nostre servei. Treballem conjuntament per assegurar que els vostres desitjos quedin redactats de manera eficaç.
 
2.Tramitació i Acceptació d'Herències Testades i Intestades: Sigui un testament preparat o una situació sense testament, us guiarem a través del procés de manera que la vostra herència es gestioni amb èxit i eficiència.
 
3.Declaració d'Hereus: La identificació i la declaració d'hereus és una tasca delicada que realitzem amb precisió i rigor per garantir que els drets d'herència es concedeixin adequadament.
 
4.Reclamació de Llegítimes: Si considereu que teniu dret a una part de l'herència que no us ha estat concedida, us ajudarem a presentar una reclamació legítima.
 
5.Assessorament fiscal de la Successió: Oferim orientació experta en qüestions fiscals relacionades amb l'herència per minimitzar les vostres obligacions tributàries.
 
6.Codicils i Memòries Testamentàries: En cas que necessiteu dur a terme modificacions al vostre testament existent, a Maria Orriols Advocats us ajudarem a redactar codicils o memòries testamentàries addicionals.
 
7.Desheretaments i Indignitats: En cas que hàgiu de gestionar desheretaments o situacions d'indignitat, us assessorarem en com procedir de manera legal i justa.
 
8.Impugnació de Testaments: Si hi ha motius vàlids per impugnar un testament, farem tot el possible per defensar els vostres drets legals.
 
9.Administració d'Herències Jacents: Ens encarreguem de la gestió eficient de les herències sense hereus coneguts. Amb el nostre servei jurídic al vostre costat, podeu tenir la tranquil·litat de saber que estem compromesos a assegurar que la vostra herència es gestioni de manera efectiva i que els vostres interessos estiguin plenament protegits en tot moment.
 
Contacteu amb Maria Orriols Advocats per a una consulta personalitzada.

et podem ajudar?

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MARIA ORRIOLS con CIF 40602105K y domicilio social sito en AV.JAUME I Nº 3 5º 1º 17001, GIRONA, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MARIA ORRIOLS informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Le informamos que el tratamiento de sus datos está legitimado por su consentimiento.
MARIA ORRIOLS informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MARIA ORRIOLS se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo dpd.cliente@conversia.es o al teléfono 902 877 192.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@bufetorriols.cat
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

Demostra que no ets un robot.
Introduïu les lletres i números que veieu al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar
Enviant la seva consulta...
La seva consulta ha estat enviada correctament. Ens posarem en contacte amb vostè ben aviat.
Bufet Maria Orriols
Bufet Maria Orriols. Despatx d’advocats a Girona. col·laborador de la companyia asseguradora ASEMAS des de fa més de 10 anys. Especialitzat en Dret Civil: Divorcis, separacions, convenis reguladors, revisió pensió d’aliments, incapacitacions; herències, llegats, llegítimes; vicis de la construcció, taxacions, dictàmens; arrendaments, desnonaments, contractes de lloguer, renda antiga; reclamació d’impagats; cadastre, recursos, al·legacions, POUM’s, qualificació urbanística, plusvàlua, expropiacions, expedients sancionadors; hipoteques, clàusules abusives, clàusules sòl, accions Banc Popular, productes tòxics, preferents i swaps.

Despeses hipoteques 2019
Herències
Arrendaments i lloguers
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar  Cómo configurar