Confiança, ètica i transparènciaSempre en contínua formació

 

El bufet


El Bufet Maria Orriols és un despatx d'advocats multidisciplinari amb seu a Girona, que va ser fundat l'any 1984 per l'advocada Maria Orriols i Ferreres, i que està enfocat en la defensa i assessorament de particulars, tant a nivell extrajudicial com davant dels tribunals. La filosofia del bufet es basa en la confiança, l'ètica i la transparència, fent que el client rebi en tot moment un assessorament i un tracte personalitzat, envoltat d'un equip professional amb dilatada experiència, compromès amb la seva feina i sempre en contínua formació.

El despatx es caracteritza principalment per la seva àmplia especialització en el Dret Civil, i més concretament en el sector de la família, tramitant casos de separació i divorci (de mutu acord o contenciós), guarda i custòdia dels fills menors d’edat, revisió de pensió d’aliments, etc. Cal destacar també com a pràctica puntal del bufet l’àmbit de les herències i les successions, assessorant sobre la gestió del patrimoni i la planificació de testaments i últimes voluntats, amb la finalitat de preservar els interessos d’hereus i legataris durant la tramitació d’acceptació de l’herència (ja sigui testada o intestada), o en procediments judicials de reclamació de la llegítima.

Tanmateix, el despatx és reconegut per la seva llarga trajectòria professional en procediments relacionats amb lloguers d’habitatges i locals, revisant i realitzant contractes d’arrendaments, tramitant processos de desnonament (per manca de pagament de rendes o per precaris) i processos relacionats amb rendes antigues (assetjament immobiliari), entre altres.

Altrament, una de les pràctiques dominants i distintives de la firma és el que gira entorn de l’àmbit del dret de la construcció (patologies, defectes i responsabilitats que se’n derivin), portant a terme des de fa més d’una dècada la defensa dels arquitectes en el marc de la seva professió, actuant com a advocats de la companyia asseguradora ASEMAS, MUTUA DE SEGUROS Y REASEGUROS.

No obstant, el bufet està en continua formació per tal d’ajustar-se a les necessitats socials del moment, a fi de garantir una defensa i assessorament eficaç als clients envers les problemàtiques emergents del món actual. Un exemple en seria l’especialització adquirida en relació al dret bancari, duent a terme procediments hipotecaris, de reclamació de clàusules abusives (clàusula sòl) i productes tòxics en general, com el cas de preferents, swaps, accions del Banc Popular, etc.
El bufet

et podem ajudar?

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MARIA ORRIOLS con CIF 40602105K y domicilio social sito en AV.JAUME I Nº 3 5º 1º 17001, GIRONA, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MARIA ORRIOLS informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Le informamos que el tratamiento de sus datos está legitimado por su consentimiento.
MARIA ORRIOLS informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MARIA ORRIOLS se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo dpd.cliente@conversia.es o al teléfono 902 877 192.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@bufetorriols.cat
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

Demostra que no ets un robot.
Introduïu les lletres i números que veieu al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar
Enviant la seva consulta...
La seva consulta ha estat enviada correctament. Ens posarem en contacte amb vostè ben aviat.
Bufet Maria Orriols
Bufet Maria Orriols. Despatx d’advocats a Girona. col·laborador de la companyia asseguradora ASEMAS des de fa més de 10 anys. Especialitzat en Dret Civil: Divorcis, separacions, convenis reguladors, revisió pensió d’aliments, incapacitacions; herències, llegats, llegítimes; vicis de la construcció, taxacions, dictàmens; arrendaments, desnonaments, contractes de lloguer, renda antiga; reclamació d’impagats; cadastre, recursos, al·legacions, POUM’s, qualificació urbanística, plusvàlua, expropiacions, expedients sancionadors; hipoteques, clàusules abusives, clàusules sòl, accions Banc Popular, productes tòxics, preferents i swaps.

Despeses hipoteques 2019
Herències
Arrendaments i lloguers
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar  Cómo configurar