Arrendaments i lloguersProtecció dels drets i interessos de propietaris i llogaters

 

Arrendaments i lloguers

Servei professional i personalitzat de contractes d'habitatges i locals

Amb una dedicació ferma a protegir els drets i interessos de propietaris i llogaters en un context social canviant, el despatx Maria Orriols Advocats us ofereix un espectre complet de serveis en l'àmbit d'arrendaments i lloguers. Mitjançant l'assessorament expert, la redacció de contractes, l'orientació davant d'incompliments contractuals i més, treballem amb precisió per afrontar les complexitats que envolten la gestió de propietats immobiliàries.
 
Tot seguit, us detallem els serveis d'assessorament i gestió de contractes d'habitatges i locals de Maria Orriols Advocats:
 
1.Assessorament, redacció i revisió de contractes de lloguer: Sigui en l'àmbit rural o urbà, oferim un servei integral de consultoria per a la redacció i revisió de tota mena de contractes de lloguer, incloent-hi habitatges, locals comercials i pisos destinats a ús turístic.
 
2.Tramitació de procediments judicials de desnonament: En cas d'impagament de lloguer o ocupació il·legal, posem l’experiència del despatx Maria Orriols Advocats al vostre servei per a la tramitació eficient de procediments judicials de desnonament, així com per a la finalització del contracte en els termes establerts.
 
3.Reclamació per danys causats a propietats arrendades: Enfrontem situacions d'obres no autoritzades i incompliments contractuals, defensant els vostres drets i exigint compensacions per danys a la vostra propietat.
 
4.Reclamació de fiances: En cas de conflicte sobre la devolució de fiances, actuem com a intermediaris i busquem una resolució justa i eficaç.
 
5.Anàlisi, negociació i resolució de contractes de renda antiga: a Maria Orriols Advocats proporcionem orientació i suport per afrontar qüestions relacionades amb els contractes de renda antiga, garantint que es respectin els drets de totes les parts implicades.
 
6.Reclamació de quotes comunitàries i despeses extraordinàries: Vetllem pels vostres interessos en assumptes financers relacionats amb la comunitat de propietaris, assegurant que les quotes i despeses siguin gestionades adequadament.
 
7.Redacció d'estatuts de comunitats de propietaris i altres serveis associats: Enfortim la gestió de comunitats de propietaris amb la redacció d'estatuts, assistència a reunions i impugnació d'acords, garantint una administració transparent i justa.
 
Amb el suport del despatx Maria Orriols Advocats, podeu confiar en una gestió immobiliària eficient i segura, mentre protegim els vostres interessos en totes les etapes del procés d'arrendament i lloguer.
 
Poseu-vos en contacte amb Maria Orriols Advocats avui mateix per saber com podem ajudar-vos a preservar els vostres interessos immobiliaris.

et podem ajudar?

De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de MARIA ORRIOLS con CIF 40602105K y domicilio social sito en AV.JAUME I Nº 3 5º 1º 17001, GIRONA, con la finalidad de atender sus consultas. En cumplimiento con la normativa vigente, MARIA ORRIOLS informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.
Le informamos que el tratamiento de sus datos está legitimado por su consentimiento.
MARIA ORRIOLS informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que MARIA ORRIOLS se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.
A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo dpd.cliente@conversia.es o al teléfono 902 877 192.
De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico info@bufetorriols.cat
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.
El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula.

Demostra que no ets un robot.
Introduïu les lletres i números que veieu al quadre.
Si ho feu, evitareu que els programes automàtics abusin d'aquest formulari.
Enviar
Enviant la seva consulta...
La seva consulta ha estat enviada correctament. Ens posarem en contacte amb vostè ben aviat.
Bufet Maria Orriols
Bufet Maria Orriols. Despatx d’advocats a Girona. col·laborador de la companyia asseguradora ASEMAS des de fa més de 10 anys. Especialitzat en Dret Civil: Divorcis, separacions, convenis reguladors, revisió pensió d’aliments, incapacitacions; herències, llegats, llegítimes; vicis de la construcció, taxacions, dictàmens; arrendaments, desnonaments, contractes de lloguer, renda antiga; reclamació d’impagats; cadastre, recursos, al·legacions, POUM’s, qualificació urbanística, plusvàlua, expropiacions, expedients sancionadors; hipoteques, clàusules abusives, clàusules sòl, accions Banc Popular, productes tòxics, preferents i swaps.

Despeses hipoteques 2019
Herències
Arrendaments i lloguers
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros, para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como analizar sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web.
Aceptar  Cómo configurar